top of page

The Sales House is hiring!

Сейлс Хаус е компания, специализирана в продажбата на рекламното време на редица водещи международни медийни групи като Discovery, Viacom, WarnerMedia, Rakuten, както и на български телевизии и уеб платформи като BG on Air, Investor и др. Общият брой на ТВ каналите в портфолиото е 12. Компанията е създадена през 2017 г. от екип с над 20 годишен опит в областта на продажбата на рекламно време в България. За краткото си съществуване компанията расте ежегодно както по отношение на броя международни партньори, така и по отношение на пазарен дял.


Търсим млад, енергичен човек за позиция Специалист обслужване на клиенти. Опитът на подобна позиция не е задължителен, но образование в областта на рекламата е предимство. Задължително е отлично познание на MS Office и минимум средно ниво на английски език. Идеалният кандидат трябва да е комуникативен, да умее да работи в екип, да има изострено внимание към детайла и способност да спазва срокове.


Задълженията са свързани с работа в специализиран софтуер, обработка на рекламни заявки, комуникация с рекламни агенции и рекламодатели. Може да се наложи генерирането на справки от база данни.


Това, което предлагаме ние е отличен екип, здравно осигуряване, мобилен телефон, преносим компютър и карта за градски транспорт.


101 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page